Bale Kab Bandung

Nu Mulang Miheulaan

by Hayat Subagja Hidayat

Disibutan ku halimun,
indit dina tungtung peuting,
lalaunan ngalayangna
sukma ninggalkeun jasmani,
nyawa ninggalkeun ragana
nu mulang miheulaan
ninggalkeun sewu panineungan

Kujang Putra – Rancaekek, 11 Nopember 2019

KAHIRUPAN

Tags

Baca Juga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close